Skin city tattoo

Welkom bij Skin City Tattoo, waar wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en waar jouw tevredenheid centraal staat. Onze getalenteerde artiesten hebben prijzen gewonnen over heel de wereld en dat is ook terug te zien in hun resultaten!


Wij nemen graag de tijd voor elke klant: we willen dat jij je op je gemakt voelt. Wij doen er alles aan om de perfecte tattoo die jij in gedachten hebt voor jou te realiseren. Onze studio biedt een ruimtelijke en huiselijke sfeer waar je je direct welkom voelt.


Bij Skin City Tattoo ben je geen nummer. Wij zijn geen ā€˜tattoofabriekā€™ en hechten juist waarde aan het creĆ«ren van unieke en betekenisvolle kunst. Onze artiesten zijn van wereldklasse en hebben de vaardigheden en ervaring om jouw ideeĆ«n tot leven te brengen.


Omdat wij alleen op afspraak werken, kunnen we volledige aandacht besteden aan jouw tattoo en algehele ervaring. We willen dat jij je speciaal voelt en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen.


Kies voor Skin City Tattoo en krijg dƩ professionele en persoonlijke tattoo experience! Wij staan garant voor kwaliteit, een goede sfeer en tevreden klanten.

skin city tattooshop
eigenaar Sylvia van skin city tattoo

SYLVIA

Sylvia is de eigenaresse van Skin City Tattoo. Ze specialiseert zich in realisme tattoos en is een echte allrounder op het gebied van tatoeƫren. Sylvia bespreekt met jou je tattoo ideeƫn en samen met haar kies je de meest geschikte artiest binnen onze shop voor jouw design. Zo weet je zeker dat jij met de perfecte tattoo naar huis gaat.
Xevion skincity tattoo Beringen

FRANCESCO

Francesco zijn stijl in het black & grey realisme is absurd goed te noemen. Zijn zachte gebruik van de schaduw, lichtval en lijnen maakt dat hij een ontzettend sprekend kunstwerk kan neerzetten. Bekijk snel zijn portfolio via de knop hieronder. 
Oleg skincity tattoo Beringen

OLEG

Oleg is gespecialiseerd in geweldige black & grey realisme stukken. Zijn stijl is uniek in de Belgische tattoo wereld. Hij combineert jouw ideeĆ«n naadloos met zijn stijl en dat zorgt ervoor dat jij altijd tevreden de deur uit loopt. Ben je benieuwd naar zijn portfolio? Bekijk die dan hieronder. 
anton van skin city tattoo

ANTON

Anton zet het liefst uitgebreide black & grey realisme stukken. Portretten zijn echt zijn specialiteit. Hij weet van ieder design de essentie vast te leggen en zorgt voor een uitdrukkelijk en persoonlijk portret.
tattoo artiest chelo

CHELO

Chelo heeft een uitgebreide kennis van veel verschillende tattoo stijlen. Van kleur tattoos tot geometrische stukken. Hij zet ook graag kleinere stukken maar ook zeker de grote designs gaat hij niet uit de weg. Bekijk zijn portfolio hier. 
taras skin city tattoo

TARAS

Taras is een meester op het gebied van black & grey. Realisme, sur-realisme en portretten hij kan het allemaal. Bekijk snel zijn portfolio en kijk wat hij voor jou kan doen. 
Ivan skincity tattoo

IVAN

Ivan heeft een absolute expert status op het gebied van kleuren tattoos. Realisme, sketch, neo-traditional en abstracte designs. Alles is mogelijk bij Ivan. Bekijk hier zijn portfolio en ontdek wat hij voor je kan betekenen.
skin city tattoo jonaton

JONATON

Black & Grey is waar Jonaton uitspringt als artiest. Zijn manier van shading, lijnen en expressie toevoegen aan zijn tattoos is uniek. Bekijk hieronder zijn portfolio

Ben jij klaar voor je nieuwe tattoo bij Skin City Tattoo?

Boek dan hier je gratis intake en we bespreken jouw ideeƫn.