2 juni open deuren dag bij Skin City

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

We bestaan 15 jaar!

Op 2 juni 2024 bestaan we 15 jaar. En dat vieren we groots! Deze dag bieden we fikse kortingen op bookings die je op deze dag uitvoert voor een tattoo bespreking. Ook geven we 3 gratis tattoo sessies weg! Dit is dus de uitgerekende dag om jouw nieuwe tattoo idee te komen bespreken bij ons in de shop! Tussen 11:00 - 19:00 u ben je welkom bij ons event. 

Maar dat is nog niet alles. We pakken groots uit. 

Events voor jong en oud

Voor iedereen is er wat wils. Voor de kids zal er een luchtkasteel zijn en een mogelijkheid om 'fake tattoo's' te laten zetten. De DJ verzorgd een super gave playlist en er zal een hapje en een drankje zijn bij de bar. Er is geen entree ticket nodig voor dit event. Je kunt je gewoon gratis inschrijven!

We doen walk-in tattoo's en piercings en ook is het mogelijk om tegen een mooie korting je volgende tattoo afspraak te plannen. Zo krijg je 20% korting op kleine tattoo's en tot wel €100 euro korting per afspraak op grote tattoo's als jij dit dag jouw nieuwe project bij ons boekt. 

We geven ook gratis tattoo's weg!

Onder de aanwezigen geven wij 3 dagsessie tattoo's ter waarde van €850 per stuk weg! Ook maak je kans om een tattoo tegoedbon te winnen (1x €400, 1x €200 en 1x €100). 


Kortom de perfecte dag om langs te komen bij SkinCity! Dus schrijf je hieronder gratis in voor de open deuren dag op 2 juni! 

Schrijf je gratis in

HAPPY CUSTOMERS

Zeer vriendelijk

Top zaak! Zeer vriendelijk en ze doen er alles aan om de klant gelukkig te maken!
skincity-favicon
Davy Lust
Klantvriendelijk op en top

Zeer vriendelijke mensen klantvriendelijk op en top en je wordt geholpen en uitleg hoe en wat het beste is voor een tattoo maar wordt ook heel veel rekening en aandacht geschonken aan de wens van de klant
skincity-favicon
Eddy Veltens
Echt top kwaliteit!
Zeer vriendelijk ontvangen en echt wel heel tevreden met mijn tattoo. Echt top kwaliteit, mag gezegd worden!
skincity-favicon
7Seas underwater productions

ONS ARTIESTEN TEAM STAAT VOOR JE KLAAR!

sylvia skincity tattoo beringen

Sylvia

Sylvia is de eigenaresse van Skin City Tattoo. Ze specialiseert zich in realisme tattoos en is een echte allrounder op het gebied van tatoeëren. Samen met Sylvia bespreek je jouw tattoo design.
Xevion skincity tattoo Beringen

Xevion

Francesco zijn stijl in het black & grey realisme is absurd goed te noemen. Zijn zachte gebruik van de schaduw, lichtval en lijnen maakt dat hij een ontzettend sprekend kunstwerk kan neerzetten.
Oleg skincity tattoo Beringen

Oleg

Oleg is gespecialiseerd in geweldige black & grey realisme stukken. Zijn stijl is uniek in de Belgische tattoo wereld. Hij combineert jouw ideeën naadloos met zijn stijl en dat zorgt ervoor dat jij altijd tevreden de deur uit loopt.
tattoo artiest chelo

Chelo

Chelo heeft een uitgebreide kennis van veel verschillende tattoo stijlen. Van kleur tattoos tot geometrische stukken. Hij zet ook graag kleinere stukken maar ook zeker de grote designs gaat hij niet uit de weg. Bekijk zijn portfolio hier. 
anton van skin city tattoo

Anton

Anton zet het liefst uitgebreide black & grey realisme stukken. Portretten zijn echt zijn specialiteit. Hij weet van ieder design de essentie vast te leggen en zorgt voor een uitdrukkelijk en persoonlijk portret.
Ivan skincity tattoo

Ivan

Ivan heeft een absolute expert status op het gebied van kleuren tattoos. Realisme, sketch, neo-traditional en abstracte designs. Alles is mogelijk bij Ivan. Bekijk hier zijn portfolio en ontdek wat hij voor je kan betekenen.
taras skin city tattoo

Taras

Taras is een meester op het gebied van black & grey. Realisme, sur-realisme en portretten hij kan het allemaal. Bekijk snel zijn portfolio en kijk wat hij voor jou kan doen. 
skin city tattoo jonaton

Jonaton

Black & Grey is waar Jonaton uitspringt als artiest. Zijn manier van shading, lijnen en expressie toevoegen aan zijn tattoos is uniek. Bekijk hieronder zijn portfolio

Schrijf je gratis in voor de open deuren dag!

Schrijf je in